Yhteistyöllä onnistuu vaativatkin tilaukset

Hyvä verkosto yhteistyökumppaneita takaa sen että pystymme hoitamaan suuremmatkin tilaukset sujuvasti ja tehokkaasti. Tuotevalmistajien lisäksi teemme päivittäin yhteistyötä muun muassa painotalojen sekä myynninedistämis- ja kuljetusyritysten kanssa.

Koko ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Tämän takia pyrimmekin vain tekemään yhteistyötä kunkin alan vahvimpien ammattilaisten kanssa. Asioidessasi kanssamme voit olla varma että työn jälki on moitteetonta aina itse tuotteesta sen painatukseen tai brodeeraukseen asti.

Painotalojen kanssa suunnittelemme aina kuhunkin projektiin oikeat painotavat, jotta jälki varmasti toimii ja pysyy. Painosta tulleet valmiit tuotteet toimitetaan luonnollisesti aina asiakkaan toivomaan osoitteeseen.

Yhteistyöllä meiltä onnistuu huoletta myös suuremmat kampanjat ja uniikit vaatemallistot. Yhdessä voimme suunnitella, maahantuoda, varastoida ja toimittaa/jakaa tilauksen kuin tilauksen. Älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli sinulla on lisää kysyttävää meistä tai meidän yhteistyökumppaneistamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme sivuillamme. Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla lisää, palvelemme mielellämme asiakkaitamme henkilökohtaisesti. Vi betjänar även på svenska.