Asiakkaan kanssa yhdessä ideointi tuottaa aina parhaan lopputuloksen

Mondettan liikeideana on alusta alkaen ollut kehittää tuotteita ja kampanjoita yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yhdessä voimme suunnitella ja toteuttaa kampanjoita, yrityslahjoja ja tuotekokonaisuuksia jotka varmasti huomataan.

Folkhälsanille toteutettu kampanja Majblomman on Suomen vanhin varainkeruumerkki jota myydään vuosittain lasten hyväksi Folkhälsanin toimesta. Majblomman är landets äldsta insamlingsmärke och säljs till förmån för barn årligen via Folkhälsan.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vuosien varrella asiakkaillemme useita lahjakokonaisuuksia. Tavoitteenamme on luoda yhtenäisiä tuotekokonaisuuksia. Yhdessä saamme rakennettua yhteneväiset kokonaisuudet, jotka toimivat monipuolisesti läpi eri käyttötarkoitusten. Hoidamme työmme ammattitaidolla ja innolla, oli kyseessä sitten sateenvarjojen suunittelua sateisen päivän varalle tai avaimenperien toimittamista messuosastolle.

Kokemustamme hyödyntämällä voimme keksiä uusia ideoita lahjakokonaisuuksiin, tai kehitellä jo olemassa olevia lahjaratkaisuja. Saman pöydän äärellä keskustelemalla löydämme varmasti kohdeyleisöä säväyttävät lahjaratkaisut. Tarvittiinpa sitten pienet lahjat pikkujouluihin tai arvolahjat merkkipäiville hoituvat ne yhtä kätevästi kauttamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme sivuillamme. Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla lisää, palvelemme mielellämme asiakkaitamme henkilökohtaisesti. Vi betjänar även på svenska.